Translate

Writing about everything.

30 Kasım 2015 Pazartesi

Coyote Ugly

                                                                                                          
Merhaba,

Bir gecelik ilişkiden sonra kalkıp kollarındakinin ne kadar çirkin olduğunu gördünüz mü hiç? Onu uyandırmadan kaçmak istediniz mi? Evet Coyote Ugly bu demekmiş filmin repliğine göre. Araştırdığım kadarıyla gerçekten filmde ismi geçen bu bar varmış ama tabi hala var mı bilmiyorum. Ancak başka başka ülkelerde de varmış aynı konseptle ve aynı isimle barlar. 

Kendine güveni olmayan fakat hayallerinin peşinden koşmak isteyen taşra kızımız yine de New York'a taşınır. Para sıkıntısı çeker ve bunun üzerine bir barda çalışmaya başlar. Bir yandan da şarkı yazarı olmak istediği için de müzik şirketlerine sesini duyurmak ister. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Bu sırada bir gençle tanışır. Bu genç Adam Garcia oluyor. Hayallerinden vazgeçmemesi için deyim yerindeyse gaza getirir. Evet gerisini de siz izleyin. :) Filmin yapım yılının 2000 olduğunu düşünürsek neden hep ankesörlü telefonlardan iletişim kurduklarını da anlayabiliriz. Cidden biz cep telefonları yokken nasıl buluşuyormuşuz?

Filmde amazing spider man'in de konusu geçiyor Türk restaurantın da. Yine de en sevdiğim şey şarkıları oldu. En çokta "one way or another" sonra da "can't fight the moonlight. Eğlenceli bir haftasonu filmi olabilir eğer hala izlemediyseniz.


İyi Seyirler, 

İmdb: 5,5
Benim Puanım: 6,0
Süre:100
Yapım Yılı:2000

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder